Workshop buiten koken ​

Chef-kok Christoph heeft van koken zijn passie gemaakt. Deze passie deelt hij graag met jullie tijdens een buiten koken workshop. Tijdens deze workshop leer je hoe je met eenvoudige middelen de meest heerlijke gerechten kunt bereiden op open vuur. Ontdek hier meer over een bourgondisch feest met Outdoor Cooking Lovers, voor de echte levensgenieters! 

Lees meer

Verse Beierse braadworsten

Picanha

Zalm

Schichtfleisch

Waarom kiezen voor onze buiten koken workshop?

Bij Outdoor Cooking Lovers bieden we een buiten koken workshop die verder gaat dan alleen het bereiden van een maaltijd. Onze workshops zijn een beleving waarbij je leert koken op open vuur. We maken gebruik van hoogwaardige, zo veel mogelijk lokaal verkregen ingrediënten om gerechten te bereiden die niet alleen heerlijk smaken maar ook een verhaal vertellen. Daarnaast zijn onze workshops ideaal voor teambuilding, waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Laat chef-kok Christoph je meenemen in de wereld van no-nonsense outdoor cooking, terwijl je geniet van een culinaire ervaring en natuurlijk een heerlijk drankje.

Dit leer je tijdens de workshop buiten koken

Tijdens onze buiten koken workshop leer je alles wat je nodig hebt om een meester te worden in outdoor cooking. Onze ervaren chef-kok Christoph Hartmann begeleidt je stap voor stap in de kunst van koken op open vuur. Je leert diverse kooktechnieken, zoals het roken van zalm en het bereiden van vlees op een spit. Daarnaast ontdek je hoe je seizoensgebonden en lokale ingrediënten optimaal kunt gebruiken. Ervaar een smaaksensatie met de workshop buiten koken, waar wacht je nog op?  

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg