Tomaten Carpaccio Freestyle

Voor 4 personen

Ingrediënten

Vinaigrette Aardbei – Hazelnootolie

1/2 potje Kombucha Gelei Aardbei – Rode Bes
Snufje Kruidenzout Kip & Kalf
Tomaten diverse kleuren
blaadjes basilicum
blaadjes rucola
bloementjes
Pijnboompitjes

Benodigdheden

Mengkom
Garde

Spuitzak
4 mooie borden

Bereiding

1. Bereid de dressing voor -> Vinaigrette Aardbei – Hazelnootolie
2. Doe het gelei in een plastic spuitzak en knoop hem dicht.
3. Snij de verschillende kleuren grote tomaten in dunne plakjes en halveer de kleine tomaatjes
4. verdeel de tomaat speels over de borden, bestrooi het met kruiden en fijne salade blaadjes die je kunt vinden bij je groenteboer. Voel je vrij ik heb een aantal voorbeelden opgeschreven wat er goed bij past.
5. Besprenkel het geheel met de vinaigrette en zet wat mooi dotjes met de spuitzak gelei verdeeld over alle tomaatjes (zie foto), breng het geheel op smaak met kruidenzou

Tips & Tricks

Je kunt ipv de vinaigrette ook uit de losse hand met azijn en olijfolie besprenkelen en met kruidenzout op smaak brengen.
Als je vrienden op bezoek hebt snij de tomaten en leg ze op het bord afdekken met folie en in de koeling bewaren, pluk de kruiden en maak de vinaigrette alvast klaar. Dan is het supersnel zonder stress opgediend.
Veel kookplezier

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg