Pastasalade

Voor 4 personen

Ingrediënten

170g Pasta Penne
3 stengels lente-ui
1/2 paprika rood
160g augurk blokjes met vocht
120g BBQ saus Strawberry Smokey Whiskey
120g mayo
60g Kombucha Azijn Aardbei
snufje Kruidenzout Kip & Kalf

Benodigdheden

Kookpan
Vergiet
Grote mengkom
Garde
Snijplank
Snijmes
Pannenlikker

Bereiding

1. Zet de kookpan op het vuur met royaal water en zout, breng het aan de kook.
2. Doe de pasta erbij en kook ze gaar (wat op de verpakking vermeld staat).
3. Giet de pasta af en spoel ze koud met ijskoud water tot het echt koud is.
4. Snij de lente-ui in fijne ringen en de paprika in fijne blokjes.
5. Geef de rest van de ingrediënten in de mengkom en roer met de garde het geheel tot een klont vrije saus.
6. Voeg de paprika, lente-ui en afgekookte pasta toe en meng het met de pannenlikker goed door tot alle saus om de pasta heen zit.
7. Laat de salade een aantal uren in de koelkast staan en breng het geheel op smaak met wat kruidenzout.

Horeca hoeveelheden

1700g penne rauw
1600g augurk met vocht
3 bos lente-ui
3 paprika (400g)
1200g BBQ saus
1200g mayo
600g azijn

totaal 8kg

Tips & Tricks

Wil je de salade 100% veganistisch, vervang mayonaise door veganistische mayonaise

Deze salade serveren wij altijd bij onze BBQ evenementen maar het past ook super bij Sharing menus of bij een hoofdgerecht op tafel.

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg