Koolsalade

Voor 4 personen

Ingrediënten

300g Spitskool fijn gesneden
3g Kruidenzout Zalm & Scampi

60g Ananas vers in blokjes
30g rozijnen

50g mayo
40g BBQ Sauce Lemon Sweet Curry
75g Kombucha Azijn Citrus
30g Kombucha Gelei Citrus

Benodigdheden

Grote mengkom
Kleine mengkom
Garde
Snijplank
Snijmes
Pannenlikker

Bereiding

1. Snij de spitskool in fijne reepjes en doe het in de mengkom
2. strooi het kruidenzout over de kool, was je handen goed en kneed het geheel alsof je leven ervan af hangt.
3. laat de kool een uurtje staan (of over nacht in de koelkast) tot de sappen uit de kool komen.
4. Snij de ananas in blokjes en doe het samen met de rozijnen bij de kool.
5. Geef de rest van de ingrediënten in de kleine mengkom en roer met de garde het geheel tot een klont vrije saus.
6. Verdeel de saus over de spitskool en meng het met de pannenlikker goed door tot alle saus om de kool heen zit.
7. Laat de salade een aantal uren in de koelkast staan en eet smakelijk.

Horeca hoeveelheden

4000g spitskool fijn gesneden
40g Kruidenzout Zalm & Scampi

800g Ananas vers in blokjes
400g rozijnen

600g mayo
500g BBQ Sauce Lemon Sweet Curry
1000g Kombucha Azijn Citrus
400g Kombucha Gelei Citrus

Totaal 7,7kg

Tips & Tricks

Wil je de salade 100% veganistisch, vervang mayonaise door veganistische mayonaise

Deze Salade serveren wij altijd bij onze BBQ evenementen maar het past ook super bij Sharing menus of bij een hoofdgerecht op tafel.

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg