Cous Cous Salade

Voor 4 personen

Ingrediënten

850g Parel couscous
1 bos peterselie
1 bos lente-ui

250g Rode ui fijn gesneden
250 Rode paprika in blokjes
500g BBQ Sauce Smokey Cherry
700g olijven ringen
700g fetakaas blokjes
300g Kombucha Azijn Cassis
45g Kruidenzout Rund & Eend

Benodigdheden

Kookpan
Vergiet
Grote mengkom

Snijplank
Snijmes
Pannenlikker

Bereiding

1. Zet de kookpan op het vuur met royaal water en zout, breng het aan de kook.
2. Doe de Parel couscous erbij en kook ze gaar (wat op de verpakking vermeld staat).
3. Giet de couscous af en spoel ze koud met ijskoud water tot het echt koud is.
4. Snij de lente-ui in fijne ringen en hak de peterselie fijn en geef het bij de couscous.
5. Voeg alle andere ingrediënten ook bij de couscous en meng het met de pannenlikker goed door tot het een geheel is.
6. Laat de salade een aantal uren in de koelkast staan en breng het geheel op smaak met wat kruidenzout.

Horeca hoeveelheden

850g Parel couscous
1 bos peterselie
1 bos lente-ui

500g Humus
500g BBQ Sauce Smokey Cherry
700g olijven ringen
700g fetakaas blokjes
300g Kombucha Azijn Cassis
45g Kruidenzout Rund & Eend
100g Kombucha Gelei Cassis

Tips & Tricks

Wil je de salade 100% veganistisch, vervang fetakaas door tofu

Deze Salade serveren wij altijd bij onze BBQ evenementen maar het past ook super bij Sharing menus of bij een hoofdgerecht op tafel.

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg