Chimichurry

Voor 4 personen

Ingrediënten

1/2 bos platte peterselie (90g)
1/2 bol knoflook (20g schoon)
250g olijfolie
50g BBQ Sauce Smokey Cherry Black Pepper
15g Hot Sauce Cayenne Pepper
8g Kruidenzout Rund & Eend

Benodigdheden

Snijplank
Keukenmes
Mengkom
Garde
Pannenlikker

Bereiding

1. Snij de peterselie met een scherp keukenmes in grove stukken en doe het in een keukenmixer
2. pel de knoflook en geef hem samen met de rest aan ingrediënten ook in de keukenmixer
3. Laat de mixer zolang draaien tot alles helemaal fijn is en zet hem direct voor een half uurtje in de koelkast (de olie wordt best snel warm door de hoge snelheid)
4. Hou je niet van meer pit dan dan kan je ook de Habanero Hotsaus gebruiken.
5. Deze saus past perfect bij alle donkere gegrilde vlees soorten zoals rund en eend, maar past uiteraard ook bij gegrilde groenten en vegetarische gerechten.

Horeca hoeveelheden

1 bos platte peterselie (90g)
1 bos platte oregano (90g)
2 bol knoflook (70g schoon)
1000g olijfolie
200g BBQ Sauce Smokey Cherry Black Pepper
45g Hot Sauce Cayenne Pepper
35g Kruidenzout Rund & Eend

Tips & Tricks

Dit is de originele saus afkomstig van de Argentijnse BBQ, hier wordt de saus uitsluitend bij Rundvlees gebruikt.

Over gekookte of gegrilde aardappelen smaakt deze saus fantastisch bij.

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg