Burrata Freestyle

Voor 4 personen

Ingrediënten

Vinaigrette Kers – Cassis – Walnootolie

Snufje Kruidenzout Rund & Eend
2 bollen Burrata
1 bak Cherry tomaatjes
1bosje fijne basilicum
handvol bloementjes
handvol Pijnboompitjes

Benodigdheden

Mengkom
Garde

4 mooie borden

Bereiding

1. Bereid de dressing voor -> Vinaigrette Kers – Cassis – Walnootolie
2. halveer de Burrata en leg hem met de gesneden kant naar boven, over vier borden en bestrooi het met kruidenzout
3. snij de tomaatjes in dunne plakjes en verdeel die over de Burrata
4. besprenkel het geheel met de vinaigrette
5. verdeel de basilicumblaadjes, pijnboom pitjes en bloemetjes over de tomaatjes en klaar is een zomers gerecht

Tips & Tricks

Je kunt ipv de vinaigrette ook uit de losse hand met azijn en olijfolie besprenkelen en met kruidenzout op smaak brengen.
Als je vrienden op bezoek hebt snij de Burrata en tomaten, leg ze op het bord afgedekt in de koeling. Pluk de kruiden en maak de vinaigrette alvast klaar. Dan is het supersnel zonder stress opgediend.
Veel kookplezier

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg