Aardappelsalade

Voor 4 personen

Ingrediënten

400g gekookte kriel aardappelen
75g augurk met vocht
40g rode ui ringen

70g BBQ Sauce Garlic Musterd
10g olie
20g Kombucha Azijn Kweepeer
2,5g Kruidenzout Varken & Worst

Benodigdheden

kookpan
vergiet
grote mengkom
garde
snijplank
snijmes
pannenlikker

Bereiding

1. Zet de kookpan op het vuur met de krieltjes, royaal water en zout en breng het aan de kook.
2. kook de krieltjes in de schil (voor meer smaak) tot ze gaar zijn.
3. Giet de krieltjes af en en laat ze uitdampen, als ze nog lauwwarm zijn direct halveren.
4. Snij de rod-ui in fijne ringen en de augurk in plakjes.
5. Geef de rest van de ingrediënten in de mengkom en roer met de garde het geheel tot een klont vrije saus.
6. Voeg de aardappel, rode-ui en augurk toe en meng het met de pannenlikker goed door tot alle saus om de aardappel heen zit.
7. Laat de salade een aantal uren buiten de koelkast doortrekken en direct op tafel. Eet smakelijk

Horeca hoeveelheden

3000g gekookte kriel aardappelen
550g augurk met vocht
300g rode ui ringen
500g BBQ saus Garlic Musterd
100g olie
150g Kombucha Azijn Kweepeer
20g Kruidenzout Varken & Worst

totaal 4,6kg

Tips & Tricks

De Salade is het lekkerste op kamertemperatuur

Deze Salade serveren wij altijd bij onze BBQ evenementen maar het past ook super bij Sharing menus of bij een hoofdgerecht op tafel.

Nieuwe recepten

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg