Outdoor cooking en Fine Dining

Chef-kok Christoph van Outdoor Cooking Lovers verzorgt een bourgondische beleving voor jou, en je gasten. Hij biedt twee unieke culinaire ervaringen op locatie aan: fine dining en outdoor cooking. Beide concepten zijn apart van elkaar, maar delen een passie voor hoogstaande kwaliteit, authentieke smaken en een onvergetelijke beleving.

Lees meer

Outdoor Cooking Avonturen

Ga mee op een culinair avontuur in de buitenlucht met onze outdoor cooking ervaringen. Chef-kok Christoph brengt de smaken van de natuur tot leven met authentieke bereidingswijzen en koken op open vuur. Van varken aan het spit tot smakelijke stoofschotels, onze gerechten beloven een ware smaaksensatie. Ontdek onze menu’s en laat je verrassen door de unieke smaken en aroma’s van outdoor cooking.

Fine Dining met Chef-kok Christoph

Geniet van een luxueuze en exclusieve fine dining ervaring met Chef-kok Christoph. Laat je verwennen door verfijnde gerechten in een bourgondische sfeer, perfect voor intieme bijeenkomsten. Christoph’s culinaire expertise en passie voor natuurlijke ingrediënten zorgen voor een unieke smaakbeleving. Ontdek onze menu’s met seizoensgebonden, biologische en regionale producten voor een pure en verrassende culinaire reis.

Een op maat gemaakte beleving voor de echte levensgenieters!

bbq

Kwaliteitsproducten

Alle producten en ingrediënten die Outdoor Cooking Lovers gebruikt zijn van hoogstaande kwaliteit, zodat de smaak van de ingrediënten het beste tot uiting komt. We streven ernaar om al onze producten biologisch, regionaal en seizoensgebonden in te kopen. Het vlees komt van kwaliteitsslagerijen in de regio, om onze CO2-voetafdruk te verminderen. Alleen eerlijke producten van dieren die een goed leven hebben komen te pas. Ook kruidenmengelingen worden zoveel mogelijk gemaakt van ingrediënten uit eigen tuin.  Kortom, elk gerecht dat Christoph bereidt staat voor 100% kwaliteit en maakt een pure smaakexplosie los. Een smaaksensatie waar de levensgenieter blij van wordt. 

Puur natuur

Als je met kwaliteitsproducten werkt die vers uit de natuur komen, hoef je niet veel toe te voegen. De smaak komt uit de ingrediënten zelf en heeft daardoor geen lariekoek nodig, zoals E-nummers en chemische smaakstoffen. Christoph heeft dit meegekregen van zijn Deense en Duitse roots en past dit nog steeds toe als chef-kok bij Outdoor Cooking Lovers. Het enige wat Christoph gebruikt om heerlijke stukken vlees te braden is hitte, vlees, peper en zout. Zo komt de ware smaak van de ingrediënten het beste naar boven. Juist de eenvoud maakt de smaak van het gerecht. Puurder dan dat bestaat niet.

Koken op open vuur

Bij Outdoor Cooking Lovers koken we bijna alles op open vuur. Volgens Christoph komt de oorsprong van de smaak uit het vuur en de ingrediënten zelf. Het vuur brengt de authentieke smaak van het vlees volledig tot zijn recht. Deze oeroude techniek van koken boven houtvuur – zoals onze grootouders dat tienduizend jaren geleden deden – levert smaakvolle sensaties op. Open vuur gaat hand in hand met onbewerkte, eerlijke ingrediënten. Bovendien zorgt het voor een karakteristieke houtskoolsmaak die je terug proeft in elk gerecht.

Volledig ontzorgd op eigen locatie

Of je nu kiest voor fine dining of outdoor cooking, bij Outdoor Cooking Lovers zorgen we voor een volledig ontzorgde ervaring op een locatie naar keuze. Van intieme diners tot grootschalige evenementen, wij staan garant voor een culinaire beleving die al je verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op om jouw unieke culinaire ervaring te plannen. Bekijk via de knop hieronder onze menu’s.

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg