Outdoor Cooking Menu's

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 34,50 per persoon.

Bayerischer Abend
Oktoberfest style

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Stock fisch – hele forellen gegaard boven de kolen
***

HAXEN uit de smoker of hele kippen uit de smoker
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
Bayerischer Kartoffelsalat mosterd | bouillon | ui | augurk | spek

***

Krautsalat
***

Rettich salade | wortel | bieslook mierikswortel dressing
***

Mosterd | kruidenkwark
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50 per persoon.

The Outdoor Cooking Lovers

Vlees & vis
Churrasco spies van diamanthaas boven het vuur gegaard
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
***

Dessert
Appelcrumble uit de Dutch Oven | vanille ijs | slagroom

Vanaf 20 personen voor € 44,- per persoon.

The real Cooking Lovers

Voorgerecht
Churrasco spies met Varkenshaas in spek gerold gegaard boven de olietonnen, gemarineerd in “Italian Rozemary” tomaat | rozemarijn | tijm
***

Turks lamsgehakt op Adanaspies gerold in flatbread
***

Picanha van het spit, gegaard boven de olietonnen, gemarineerd
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood
***

Dessert

Gegrilde Ananas | Sabayonne | brownie

Vanaf 20 personen voor € 49,50 per persoon.

100 % Vega Lovers

BBQ & Dutch Ovens
Vegetarische hotdog | zuurkool | remoulade | ketchup
***

Thai groenten curry uit de dutch oven
***

Falaffel hamburger | smokey BBQ saus
***

Gebrande pompoen | truffel creme | perensalade | walnoot
***

Rendang van spitskool uit de dutch oven

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

Tzatziki | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 27,50 per persoon.

Scandinavische bedrijfslunches

Først Bedrijfslunch

Vers bereide Vegan Smoothie
Green Power
verse Jus | basilicum | banaan | gember | broccoli

Red Velvet
verse Jus | banaan | blauwe bes | gember | rode biet

Pink Lady
verse Jus | banaan | aardbei | gember | wortel

Smørrebrød 100% Home made  
Pulled Nordic salmon
zoet zure komkommer | skyr | ei 

Rookvlees
Remoulade | rode biet | gebakken ui | peterselie

Haring
Dille mosterd | venkelsalade | rode ui | bieslook

Danish Blue
appel | gekarameliseerde walnoten | gebakken ui | radijs scheuten

Vegan
Hummus | gebrande paprika | cherrie tomaat | radijs scheuten | Dukkah crunch | Danish Pastry

100% Home made pastry
Kanelsnegle
Danish cinnamon buns

Kladkakka
Swedish chocolate cake

Gulerodskage
Danish carrot cake

Vanaf 40 personen voor € 24,50 per persoon.

Sekund bedrijfslunch

Vers bereide Vegan Smoothie
Green Power  
verse Jus | basilicum | banaan |  gember  | broccoli 

Red Velvet  
verse Jus | banaan | blauwe bes |  gember | rode biet  

Pink Lady
verse Jus | banaan | aardbei |  gember | wortel  

Smørrebrød 100% Home made  
Pulled Nordic salmon  
zoet zure komkommer | skyr | ei  

Rookvlees  
Remoulade | rode biet | gebakken ui |  peterselie 

Haring  
Dille mosterd | venkelsalade | rode ui |  bieslook    

Danish Blue 
appel | gekarameliseerde walnoten |  gebakken ui |  radijs scheuten  

Vegan
Hummus | gebrande paprika | cherrie tomaat | radijs scheuten | Dukkah crunch | Danish Pastry  

100% Home made pastry
Kanelsnegle  
Danish cinnamon buns  

Kladkakka  
Swedish chocolate cake  

Gulerodskage  
Danish carrot cake 

Pølser  
Deense hotdogs 
Regionaal & duurzaam
Ook vegetarisch mogelijk 
komkommer zoet zuur gebakken ui | mosterd remoulade | ketchup  

Vanaf 30 personen voor € 29,50 per persoon.

Varkenshaas Bedrijfsborrel

braadworstje | brood | mosterd

kippendij uit de smoker | cous cous salade | saté saus

mini hamburger | cheddar | BBQ saus | augurk

Varkenshaas in spek gerold | aardappelsalade chimichurry

Vanaf 50 personen voor € 17,50 per persoon.

Diamanthaas Bedrijfsborrel

braadworstje | brood | mosterd

kippendij uit de smoker | cous cous salade

mini hamburger | cheddar | BBQ saus | augurk

Diamanthaas in spek gerold | aardappelsalade chimichurry

Vanaf 40 personen voor € 21,50 per persoon.

Fine dining Menu

Fine dining

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | chorizo | amandel crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Workshop

OPEN VUUR

Onze chef-kok Christoph heeft van koken op open vuur zijn passie gemaakt. Hij wil deze passie graag aan jullie doorgeven tijdens de workshop ‘leren koken op open vuur’. Tijdens deze workshop leer je onder het genot van een drankje schichtfleisch maken, picanha van het rund te bereiden, braadworsten maken en zalm boven open vuur te garen. Een workshop voor de echte kookliefhebber.

Voorwaarden

 – wij arriveren afhankelijk van de grote van de partij 5 a 6 uur van te voren

– minimale ruimte 4x4m voor de opstelling – stabiele papieren borden (van Eindhovense designer) en bestek zijn inbegrepen

– wij kunnen alleen catering partijen uitvoeren waar men de locatie achterom goed kan bereiken

– 50% aanbetaling na goedkeuring partij,

– resterende 50% minimaal 7 dagen van te voren met definitieve aantal personen.

– bij extreem weer (storm, regenbuien en te zachte ondergrond) passen wij het menu aan en er moet binnen ruimte zijn voor het buffet

– wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen op gazon of terras (schroei-, vet- of drukplekken)

Scroll naar beneden om te boeken

Boek je ervaring

Kies je ervaring...*
Kies een dag (tijd is niet bindend)*
Hoe veel personen?*
Voor workshops dient iedere deelnemer zich apart aan te melden.
Uw naam*
E-mailadres*

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg