Outdoor Cooking Menu's

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis 
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven het vuur  
*** 

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel 
*** 

Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in  Smoker tonnen
*** 

Outdoor Cooking Lovers Braadworst  
gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern 

Salades & Sauzen 
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen 
*** 

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk  
*** 

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie 
*** 

Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven 
*** 

BBQ-mayo | Chimichurri  
*** 

Zuurdesembrood 

Vanaf 25 personen voor € 34,50 per persoon.

The Outdoor Cooking Lovers

Vlees & Vis
Entrecote van het spit, gegaard boven het vuur
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***

Schichtfleisch | Varkensprocureur | spek | paprika | ui | BBQ saus uit de Dutch Oven

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | Chimichurri
***

Zuurdesembrood

Vanaf 20 personen voor € 39,50 per persoon.

The real Cooking Lovers

Vlees & Vis
Entrecote van het spit, gegaard boven het vuur
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***

Lamsbout van het spit, gegaard boven het vuur

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | Chimichurri
***
Zuurdesembrood

Vanaf 20 personen voor € 45,- per persoon.

Outdoor meat lover

Vlees & Vis
Picanha van het spit, gegaard boven het vuur
***

Bavette van de vuurring
***

Dry Age Cote de Boeuf (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***

Lamsbout van het spit, gegaard boven het vuur

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | Chimichurri
***

Zuurdesembrood

Vanaf 10 personen voor € 85,- per persoon.

Desserts

Appelcrumble uit de Dutch Oven | vanille ijs | slagroom 8€

Gegrilde Ananas | Sabayonne | Brownie 8€

Kaasplank met Kombucha gelei uit eigen productie 12€

Een dessert per partij of in combinatie met kaas per persoon.

100 % Vega Lovers

Thai groenten curry | kikkererwt | Dutch Oven
***

Falaffel | Yoghurt Komkommer dip
***

Gebrande pompoen | truffel creme | perensalade | walnoot
***

Rendang van spitskool | Dutch Oven
***

Gevulde mini paprika | rijst | griekse kruiden | tomaat | ei

€ 34,50 per persoon
Keuze uit drie verschillende extra te bestellen bij een partij of als gerecht i.p.v. van een vleesgerecht.

Fine dining Menu

Fine dining

Seizoensmenu

Toque Oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | kruiden
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Pompoen | kerrie | kokos soep
***

Entrecote uit de smoker | Creme Aardappel- topic tamboer | vergeten groenten | jus shiitake
***

Kaas met huisgemaakte Kombucha gelei (7de gang)
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

Vanaf € 85,-  per persoon.

€ 85,- 5 gangen 10 personen
€ 95,- 6 gangen 8 personen
€ 112,- 7 gangen 6 personen incl. kaas

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Workshop

OPEN VUUR

Onze chef-kok Christoph heeft van koken op open vuur zijn passie gemaakt. Hij wil deze passie graag aan jullie doorgeven tijdens de workshop ‘leren koken op open vuur’. Tijdens deze workshop leer je onder het genot van een drankje schichtfleisch maken, picanha van het rund te bereiden, braadworsten maken en zalm boven open vuur te garen. Een workshop voor de echte kookliefhebber.

Voorwaarden

 – wij arriveren afhankelijk van de grote van de partij 5 a 6 uur van te voren

– minimale ruimte 4x4m voor de opstelling – stabiele papieren borden (van Eindhovense designer) en bestek zijn inbegrepen

– wij kunnen alleen catering partijen uitvoeren waar men de locatie achterom goed kan bereiken

– 50% aanbetaling na goedkeuring partij,

– resterende 50% minimaal 7 dagen van te voren met definitieve aantal personen.

– bij extreem weer (storm, regenbuien en te zachte ondergrond) passen wij het menu aan en er moet binnen ruimte zijn voor het buffet

– wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen op gazon of terras (schroei-, vet- of drukplekken)

Scroll naar beneden om te boeken

Boek je ervaring

Kies je ervaring...*
Kies een dag (tijd is niet bindend)*
Hoe veel personen?*
Voor workshops dient iedere deelnemer zich apart aan te melden.
Uw naam*
E-mailadres*

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg