Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven het vuur
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***
Outdoor Cooking Lovers Braadworst
gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | Chimichurri
***
Zuurdesembrood
Vlees & Vis
Entrecote van het spit, gegaard boven het vuur
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***
Schichtfleisch | Varkensprocureur | spek | paprika | ui | BBQ saus uit de Dutch Oven
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | Chimichurri
***
Zuurdesembrood
Vlees & Vis
Entrecote van het spit, gegaard boven het vuur
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***
Lamsbout van het spit, gegaard boven het vuur
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | Chimichurri
***
Zuurdesembrood
Vlees & Vis
Picanha van het spit, gegaard boven het vuur
***
Bavette van de vuurring
***
Dry Age Cote de Boeuf (slow cooking) gegaard in Smoker tonnen
***
Lamsbout van het spit, gegaard boven het vuur
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Roseval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | Chimichurri
***
Zuurdesembrood
Thai groenten curry | kikkererwt | Dutch Oven
***
Falaffel | Yoghurt Komkommer dip
***
Gebrande pompoen | truffel creme | perensalade | walnoot
***
Rendang van spitskool | Dutch Oven
***
Gevulde mini paprika | rijst | griekse kruiden | tomaat | ei
Appelcrumble uit de Dutch Oven | vanille ijs | slagroom 8€
Gegrilde Ananas | Sabayonne | Brownie 8€
Kaasplank met Kombucha gelei uit eigen productie 12€
Seizoensmenu
Toque Oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***
Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | kruiden
***
Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***
Pompoen | kerrie | kokos soep
***
Entrecote uit de smoker | Creme Aardappel- topic tamboer | vergeten groenten | jus shiitake
***
Kaas met huisgemaakte Kombucha gelei (7de gang)
***
Ananas | Brownie | Espuma limoncello
€ 85,- 5 gangen 10 personen
€ 95,- 6 gangen 8 personen
€ 112,- 7 gangen 6 personen incl. kaas
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg
Onze chef-kok Christoph heeft van koken op open vuur zijn passie gemaakt. Hij wil deze passie graag aan jullie doorgeven tijdens de workshop ‘leren koken op open vuur’. Tijdens deze workshop leer je onder het genot van een drankje schichtfleisch maken, picanha van het rund te bereiden, braadworsten maken en zalm boven open vuur te garen. Een workshop voor de echte kookliefhebber.
– wij arriveren afhankelijk van de grote van de partij 5 a 6 uur van te voren
– minimale ruimte 4x4m voor de opstelling – geëmailleerde borden en bestek zijn inbegrepen
– wij kunnen alleen catering partijen uitvoeren waar men de locatie achterom goed kan bereiken
– 50% aanbetaling na goedkeuring partij,
– resterende 50% minimaal 7 dagen van te voren met definitieve aantal personen.
– bij extreem weer (storm, regenbuien en te zachte ondergrond) passen wij het menu aan en er moet binnen ruimte zijn voor het buffet
– wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen op gazon of terras (schroei-, vet- of drukplekken)
Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***
Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg
Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***
Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***
Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***
Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***
Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***
Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***
Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***
Ananas | Brownie | Espuma limoncello
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg