Outdoor Cooking Menu's
Buffet Crazy Outdoor
Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***
Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***
Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
Bayerischer Abend
Oktoberfest style
Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***
Stock fisch – hele forellen gegaard boven de kolen
***
HAXEN uit de smoker of hele kippen uit de smoker
***
Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***
Salades & Sauzen
Bayerischer Kartoffelsalat mosterd | bouillon | ui | augurk | spek
***
Krautsalat
***
Rettich salade | wortel | bieslook mierikswortel dressing
***
Mosterd | kruidenkwark
***
Zuurdesembrood
The Outdoor Cooking Lovers
Vlees & vis
Churrasco spies van diamanthaas boven het vuur gegaard
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Teriyaki Kippendijen langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***
Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
***
Dessert
Appelcrumble uit de Dutch Oven | vanille ijs | slagroom
The real Cooking Lovers
Voorgerecht
Churrasco spies met Varkenshaas in spek gerold gegaard boven de olietonnen, gemarineerd in “Italian Rozemary” tomaat | rozemarijn | tijm
***
Turks lamsgehakt op Adanaspies gerold in flatbread
***
Picanha van het spit, gegaard boven de olietonnen, gemarineerd
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Salades & Sauzen
Rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
***
Dessert
Gegrilde Ananas | Sabayonne | brownie
100 % Vega Lovers
BBQ & Dutch Ovens
Vegetarische hotdog | zuurkool | remoulade | ketchup
***
Thai groenten curry uit de dutch oven
***
Falaffel hamburger | smokey BBQ saus
***
Gebrande pompoen | truffel creme | perensalade | walnoot
***
Rendang van spitskool uit de dutch oven
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
Tzatziki | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
Først Bedrijfslunch
Vers bereide Vegan Smoothie
Green Power
verse Jus | basilicum | banaan | gember | broccoli
Red Velvet
verse Jus | banaan | blauwe bes | gember | rode biet
Pink Lady
verse Jus | banaan | aardbei | gember | wortel
Smørrebrød 100% Home made
Pulled Nordic salmon
zoet zure komkommer | skyr | ei
Rookvlees
Remoulade | rode biet | gebakken ui | peterselie
Haring
Dille mosterd | venkelsalade | rode ui | bieslook
Danish Blue
appel | gekarameliseerde walnoten | gebakken ui | radijs scheuten
Vegan
Hummus | gebrande paprika | cherrie tomaat | radijs scheuten | Dukkah crunch | Danish Pastry
100% Home made pastry
Kanelsnegle
Danish cinnamon buns
Kladkakka
Swedish chocolate cake
Gulerodskage
Danish carrot cake
Sekund bedrijfslunch
Vers bereide Vegan Smoothie
Green Power
verse Jus | basilicum | banaan | gember | broccoli
Red Velvet
verse Jus | banaan | blauwe bes | gember | rode biet
Pink Lady
verse Jus | banaan | aardbei | gember | wortel
Smørrebrød 100% Home made
Pulled Nordic salmon
zoet zure komkommer | skyr | ei
Rookvlees
Remoulade | rode biet | gebakken ui | peterselie
Haring
Dille mosterd | venkelsalade | rode ui | bieslook
Danish Blue
appel | gekarameliseerde walnoten | gebakken ui | radijs scheuten
Vegan
Hummus | gebrande paprika | cherrie tomaat | radijs scheuten | Dukkah crunch | Danish Pastry
100% Home made pastry
Kanelsnegle
Danish cinnamon buns
Kladkakka
Swedish chocolate cake
Gulerodskage
Danish carrot cake
Pølser
Deense hotdogs
Regionaal & duurzaam
Ook vegetarisch mogelijk
komkommer zoet zuur gebakken ui | mosterd remoulade | ketchup
Varkenshaas Bedrijfsborrel
braadworstje | brood | mosterd
kippendij uit de smoker | cous cous salade | saté saus
mini hamburger | cheddar | BBQ saus | augurk
Varkenshaas in spek gerold | aardappelsalade chimichurry
Diamanthaas Bedrijfsborrel
braadworstje | brood | mosterd
kippendij uit de smoker | cous cous salade
mini hamburger | cheddar | BBQ saus | augurk
Diamanthaas in spek gerold | aardappelsalade chimichurry
Fine dining Menu
Fine dining
Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***
Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***
Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***
Kip Teriyaki | smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***
Coquille | witlof | chorizo | amandel crunch
***
Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***
Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***
Ananas | brownie | Espuma limoncello
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg
Workshop
OPEN VUUR



Onze chef-kok Christoph heeft van koken op open vuur zijn passie gemaakt. Hij wil deze passie graag aan jullie doorgeven tijdens de workshop ‘leren koken op open vuur’. Tijdens deze workshop leer je onder het genot van een drankje schichtfleisch maken, picanha van het rund te bereiden, braadworsten maken en zalm boven open vuur te garen. Een workshop voor de echte kookliefhebber.
Voorwaarden
– wij arriveren afhankelijk van de grote van de partij 5 a 6 uur van te voren
– minimale ruimte 4x4m voor de opstelling – stabiele papieren borden (van Eindhovense designer) en bestek zijn inbegrepen
– wij kunnen alleen catering partijen uitvoeren waar men de locatie achterom goed kan bereiken
– 50% aanbetaling na goedkeuring partij,
– resterende 50% minimaal 7 dagen van te voren met definitieve aantal personen.
– bij extreem weer (storm, regenbuien en te zachte ondergrond) passen wij het menu aan en er moet binnen ruimte zijn voor het buffet
– wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen op gazon of terras (schroei-, vet- of drukplekken)