Chefkok Christoph deelt graag zijn passie voor culinair eten en koken tijdens een kookworkshop. Ideaal als bedrijfsuitje samen met je collega’s! Tijdens de workshop leer je hoe je met pure ingrediënten de lekkerste gerechten kan maken. Het is de ideale manier om mensen samen te brengen en een unieke culinaire avond te beleven. Dus als jij een kookworkshop voor een bedrijfsuitje wilt organiseren, dan zit je bij Outdoor Cooking Lovers goed! Hieronder lees je meer informatie.
De workshop draait natuurlijk om het koken en het leren bereiden van gerechten, maar er is nog veel meer. Na het koken krijg je uiteraard de kans om alles te proeven en een culinaire avond te beleven. Onze gerechten worden gecombineerd met een van onze heerlijke sauzen zoals de hot sauce of BBQ saus. Tijdens de workshop leer je onder andere diverse kooktechnieken zoals het koken op open vuur en het bereiden van vlees op een spit. Daarnaast ontdek je ook nog hoe je seizoensgebonden en lokale ingrediënten optimaal kunt gebruiken. Kies voor een kookworkshop als bedrijfsuitje, een ervaring om nooit te vergeten!
Bij Outdoor Cooking Lovers bieden we een kookworkshop als bedrijfsuitje aan die verder gaat dan alleen het bereiden van een maaltijd. Het draait om gezelligheid, goede sfeer, een gezellige tijd en teambuilding. Tijdens de kookworkshop koken we met natuurlijke ingrediënten en voegen we onze eigen producten toe als finishing touch. Zo zullen de gerechten niet alleen lekker smaken, maar is het ook een bedrijfsuitje waar nog lang over gepraat zal worden. De producten van Outdoor Cooking Lovers kunnen na afloop van de koopworkshop aangeschaft worden zodat de heerlijke gerechten thuis nagemaakt kunnen worden. Samen met chefkok Christoph duik je in de wereld van no-nonsense outdoor cooking en geniet je van een heerlijke culinaire ervaring! Reserveer nu deze kookworkshop als bedrijfsuitje voor minimaal 15 personen (€45,- p.p.) en combineer gezelligheid en lekker eten. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***
Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***
Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***
Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***
Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***
Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***
Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***
Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***
BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***
Zuurdesembrood
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg
Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***
Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***
Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***
Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***
Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***
Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***
Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***
Ananas | Brownie | Espuma limoncello
Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.
Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg