Fine
Cooking
Lovers

Fine dining

Luxe dineren met een klein gezelschap en bourgondische sfeer. Chef-kok Christoph van Outdoor Cooking Lovers bereidt voor jou en je gasten de hoogste kwaliteit gerechten, waarbij de natuur en een unieke beleving centraal staat. Ontdek hoogstaande culinaire fine dining en ervaar een bourgondisch sterrenrestaurant op eigen locatie. Bekijk hier wat Christoph voor je kan doen.

Lees meer

Wat is fine dining?

Chef-kok Christoph: “Met passie koken wat de natuur me te bieden heeft en een beleving aanbieden. Dat is wat ik het liefst doe. Laat me je meenemen in de wereld van no-nonsense fine dining.” Christoph is jouw privékok die exclusiviteit verbindt met bourgondisch genieten.

Een luxe beleving

Fine dining van Outdoor Cooking Lovers gaat niet alleen om hoogstaand culinair dineren, maar vooral om de beleving. Tijdens je fine dining experience neemt Christoph je van begin tot eind mee in de wereld van bourgondisch koken, zoals de natuur dat bedoeld heeft. In een klein gezelschap geniet je van de avond op een toegankelijke manier. We combineren zo luxueus dineren met de gezellige sfeer van een barbecue. Christoph: ‘Ik laat graag zien aan mijn gasten hoe exclusiviteit samengaat met eenvoud.’

Een op maat gemaakt culinair diner voor de verfijnde levensgenieters!

Geïnspireerd door sterrenrestaurants en -hotels

Christoph heeft als chef-kok jarenlang een succesvolle carrière gehad in de horeca: van sterrenrestaurants en -hotels over de wereld, tot het koken in de buitenlucht. Vanuit deze ervaring worden de gerechten voor de fine dining geïnspireerd. Outdoor Cooking Lovers maakt een sterrenrestaurant van elke locatie.

Hoogstaande culinaire kwaliteit

Alleen producten en ingrediënten van hoogstaande kwaliteit worden gebruikt, zodat de smaak van de ingrediënten het beste tot uiting komt. We streven ernaar om al onze producten biologisch, regionaal en seizoensgebonden in te kopen. Het vlees komt van kwaliteitsslagerijen in de regio, om onze CO2-voetafdruk te verminderen. Alleen eerlijke producten van dieren die een goed leven hebben komen te pas. Ook kruidenmengelingen worden zoveel mogelijk gemaakt van ingrediënten uit eigen tuin. Kortom, elk gerecht dat Christoph bereidt staat voor 100% kwaliteit en maakt een pure smaakexplosie los. Een smaaksensatie waar de verfijnde levensgenieter blij van wordt.

Puur natuur

Als je met kwaliteitsproducten werkt die vers uit de natuur komen, hoef je niet veel toe te voegen. De smaak komt uit de ingrediënten zelf en heeft daardoor geen lariekoek nodig, zoals E-nummers en chemische smaakstoffen. Christoph heeft dit meegekregen van zijn Deense en Duitse roots en past dit nog steeds toe als chef-kok bij Outdoor Cooking Lovers. Het enige wat Christoph gebruikt om heerlijke stukken vlees te braden is hitte, vlees, peper en zout. Zo komt de ware smaak van de ingrediënten het beste naar boven. Juist de eenvoud maakt de smaak van het gerecht. Puurder dan dat bestaat niet.

Koken op open vuur

Bij Outdoor Cooking Lovers koken we bijna alles op open vuur. Dit doen we vooraf het diner en eventueel op locatie. Volgens Christoph komt de oorsprong van de smaak uit het vuur en de ingrediënten zelf. Het vuur brengt de authentieke smaak van het vlees volledig tot zijn recht. Deze oeroude techniek van koken boven houtvuur – zoals onze grootouders dat tienduizend jaren geleden deden – levert smaakvolle sensaties op. Open vuur gaat hand in hand met onbewerkte, eerlijke ingrediënten. Bovendien zorgt het voor een karakteristieke houtskoolsmaak die je terug proeft in elk gerecht.

Volledig ontzorgd op eigen locatie

Tijdens de fine dining experience wordt je volledig ontzorgd. We bieden een ervaring op maat aan: samen regelen we een locatie, je kunt kiezen uit de locaties van Christoph of we gebruiken een door jou gekozen locatie. Christoph komt aan huis of bij een afgehuurde accommodatie en doet er alles aan om je verwonderen. Vooraf bepalen we een exclusief menu met meerdere gangen en de rest wordt geregeld door ons. Zo kun jij en je gasten genieten zonder zorgen, van een luxueuze beleving. Een beleving van smaak en natuur. 

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg