BBQ workshop Limburg

Altijd al willen genieten van een BBQ workshop in Limburg? Dan ben je bij Outdoor Cooking Lovers aan het juiste adres! Tijdens deze workshop leer je alles over koken op open vuur. Chef-kok Christoph verzorgt de workshop. Of je nu een fanatieke grillmeester bent of een beginnende barbecueliefhebber, tijdens deze 3,5 uur durende barbecue workshop in Limburg beleef je een unieke culinaire ervaring.

Lees meer

Een culinaire BBQ workshop in Limburg

Tijdens de BBQ workshop deelt chef-kok Christoph zijn passie voor koken op open vuur. Hij laat je de belangrijkste technieken zien voor het bereiden van vlees. Zo leer je alle in’s en out’s voor een onvergetelijke en smakelijke avond voor jou en je gasten. Om de avond compleet te maken, proef je natuurlijk ook zelf de meest voortreffelijke gerechten. Boek vandaag nog jouw BBQ workshop in Limburg en ervaar het zelf!

Voordelen van een BBQ workshop

  • Ontdek nieuwe smaken: bij Outdoor Cooking Lovers gebruiken we zo veel mogelijk biologische en regionale producten. Verser kan haast niet. Maar de echte smaakexplosie zit hem in de producten zelf. Het vlees dat wordt bereid, is volledig natuurlijk. Door de eenvoud komt de authentieke smaak naar boven. Dat klinkt lekker, toch?
  • Ervaren chef-kok met passie: chef Christoph bezorgt je graag een overheerlijke bourgondische ervaring tijdens een barbecue workshop in Limburg. Hij leert je alles over koken op open vuur en de verschillende grilltechnieken. Na deze workshop wil je niet meer anders. Probeer het ook thuis gecombineerd met een van onze proefpakketten.

Wat ga je maken tijdens een BBQ workshop in Limburg?

Tijdens de barbecue workshop in Limburg ga je aan de slag met het bereiden van verschillende soorten vlees. Hierbij leert onze chef-kok Christoph je alles over het kruiden, bereiden en grillen op de juiste wijze. Zo gaan jullie aan de slag met de volgende culinaire gerechten:

Verse Beierse braadworsten

Ben jij een echte liefhebber van braadworst? Dan kunnen de verse Beierse braadworsten niet ontbreken. Je leert alles over de beste bereiding van deze worsten. Hoe maak je de beste braadworsten? En hoe gaar je ze het beste boven een houtskoolvuur? Dat leer je tijdens de barbecue workshop in Limburg.

Picanha

Hou je van rund? Dan is een lekker stuk Picanha (staartstuk van rund) een culinaire ervaring. Je leert hoe de smaak van het vlees door houtskool en warmte tot zijn recht komt. Zo ervaar je pas echt de smaaksensatie van koken op open vuur.

Zalm

Voor deze bereiding heb je alleen wat spijkers, ijzerdraad, een hamer en echte vlammen nodig. Huh? Hoe dan? Christoph laat je zien hoe je met deze materialen de beste smaak uit zalmmoten haalt. Zo ontdek je de kwaliteitsproducten uit een stukje zalm.

Schichtfleisch

Als laatste bereiden we een culinair gerecht van onze oosterburen. In een Dutch Oven ga je met mooi procureurvlees, uienringen en paprika laagjes bouwen. Het enige dat je nog nodig hebt, is wat smeulend houtskool. Vervolgens is het afwachten en daarna kun je heerlijk genieten met een heerlijk vleugje BBQ saus

Outdoor Cooking Lovers voor jouw BBQ workshop in Limburg

Een barbecue workshop in Limburg is leuk voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een groeps- of teamuitje of misschien een familieweekend. Naast het genieten van heerlijke smaakexplosies brengt het jullie als groep dichter bij elkaar. Leer samen met chef-kok Christoph de fijne kneepjes van het grillen en geniet bovenal van je eigen perfect gegrilde stuk vlees. Wil je liever een kok die bij jullie op locatie komt grillen? Ook dat kan. Onze chef-kok Christoph komt ook graag een overheerlijke BBQ aan huis verzorgen. Heb je inmiddels trek gekregen in een overheerlijk stuk vlees? Neem dan snel contact op om de barbecue workshop in Limburg te reserveren.

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg