bbq aan huis

BBQ workshop Brabant

Bij Outdoor Cooking Lovers draait alles om de ervaring van het koken in de buitenlucht. Met onze unieke BBQ workshop in Brabant geniet je van een heerlijke smaakbeleving en laten we je kennismaken met authentieke kook- en grilltechnieken op open vuur. Onder leiding van chef-kok Christoph leer je de fijne kneepjes van het barbecueën en ontdek je de magie van outdoor cooking.

Lees meer

Wat kun je verwachten van een BBQ workshop in Brabant?

Met zijn ervaring en passie voor koken is chef-kok Christoph dé drijvende kracht achter Outdoor Cooking Lovers. Hier wilt hij onder andere met de BBQ workshop in Brabant zijn liefde en passie voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en koken delen. Bij de barbecue workshops ligt de focus op het bereiden van verschillende vlees- en vissoorten op traditionele én innovatieve wijze. Alle gerechten worden zoveel mogelijk met lokale, biologische en onbewerkte producten bereid. Dit zorgt voor die unieke en heerlijke smaakervaring.

Welke gerechten maak je tijdens de barbecue workshop in Brabant?

Tijdens de BBQ workshop in Brabant leer je verschillende vlees- en visgerechten bereiden zoals:

Verse Beierse braadworsten

Een braadworst bereiden lijkt makkelijker dan dat het is. Om een lekker stuk vlees te serveren, is het belangrijk dat je het juiste vlees in huis haalt. Daarnaast is het belangrijk om de goede kruiden te gebruiken. Wij vertellen hier graag meer over.

Picanha

Dit heerlijke rundvlees afkomstig uit Brazilië wordt op traditionele wijze boven open vuur bereid. En zo doen we dat ook tijdens de barbecue workshop in Brabant. Dit malse stuk vlees heeft enkel wat zout en peper nodig om een ware smaaksensatie te maken. Het open vuur zorgt er namelijk voor dat de vleessmaken tot hun recht komen tijdens het grillen.

Zalm

Een heerlijk stukje vis kan natuurlijk niet ontbreken. Op een houten plankje gaar je de zalm boven het open vuur. Een schijfje citroen en wat dille maakt dit gerecht compleet.

Schichtfleisch

Dit traditionele Duitse gerecht bestaat uit verschillende groenten en vlees. Dit wordt opgestapeld en in de oven geschoven. Het is een kunst om de perfecte laagjes te bouwen om zo een heerlijk stoofgerecht voor je gasten voor te schotelen.

Waarom kiezen voor een BBQ workshop in Brabant?

Bij Outdoor Cooking Lovers krijg je meer dan alleen een kookworkshop. Het is een unieke culinaire beleving. Je leert onder andere alle in’s en out’s op het gebied van grillen en barbecueën om zo jouw gasten een onvergetelijke avond te bieden. Geen zin om zelf te grillen? Chef-kok Christoph bezorgt je graag een onvergetelijke avond vol heerlijke, bourgondische gerechten tijdens een BBQ aan huis. Ook zorgt Christoph ervoor dat alle benodigdheden klaarstaan. Van de ingrediënten tot het kookgerei. Jouw enthousiasme en een gezonde eetlust is meer dan genoeg!

Buffet Crazy Outdoor

Vlees & Vis
Varkensprocureur van het spit, gegaard boven de olietonnen
***

Zalmzijdes warm gerookt op houten planken boven het vuur gemarineerd in “Fishy Scandinavian” dille | mosterd | venkel
***

Kippenbouten langzaam (slow cooking) gegaard Smoker tonnen, gemarineerd in “Teriyaki”
***

Onze eigen unieke Outdoor Cooking Lovers Braadworst gemaakt naar een oud familierecept uit Bayern
***

Salades & Sauzen
rauwkost | appel | yoghurt | rozijnen
***

Pastasalade | lente-ui | paprika | augurk
***

Gegrilde courgette, radijs, ui en wortel met Balsamicoazijn en olijfolie
***

Gepofte Rozeval kriel aardappeltjes uit de Dutch Oven
***

BBQ-mayo | kruiden dipsaus
***

Zuurdesembrood

Vanaf 30 personen voor € 30,50  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg

Fine dining menu

Toque oeuf | truffel | ganzenlever | eetbare aarde
***

Vuurzalm | appel venkel salade | dille -algen marinade | wortelreductie | lavasolie
***

Cremeux Topin Ambour | peterselie gel | granaatappel vocht | Schotse kokkel
***

Kip Teriyaki | Smoker | beukenzwam | Thai curry bouillon
***

Coquille | witlof | Chorizzo | amandel Crunch
***

Eendenborst | gerookt| crème bloemkool gebrand | sakura kruiden | watermeloen zoet zuur
***

Picanha | smashed potatoes | gebrande vergeten groenten | jus shiitake
***

Ananas | Brownie | Espuma limoncello

8 gangen voor € 88,-  per persoon.

Onder de 8 personen is het drankarrangement verreist, deze kost € 24,50 per persoon (incl. water op tafel). Meer dan 8 personen? Dan is het drankarrangement optioneel.

Ontvangst met Oesters en Bubbels of ontvangst cocktail prijs in overleg